VODA
cijevi iz duktil-nodularnog lijeva
armature i fazonski komadi izrađeni iz duktil nodularnog lijeva
cijevi, armature i fazonski komadi izrađeni iz ostalih materijala - PEHD
vodovodne cijevi i fazonski komadi izrađeni iz polivinilklorida
cijevi i fazonski komadi iz čeličnih cijevi
KSB
KANALIZACIJA
cijevi, armature i fazonski komadi iz duktil-nodularnog lijeva
cijevi i fazonski komadi iz korugiranog polietilena ili polipropilena, klase SN 8
cijevi i fazonski komadi iz glatkog, tvrdog polivinilklorida, PVC-a, klase SN 2, SN 4 i SN 8
revizijska okna izrađena iz polietilena
KSB
KOMUNALNI PROGRAM
kamioni STUMMER
posude za otpad
 
Zastupstva
 

Poduzeće CNM&CO. d.o.o. dugi niz godina uspješno zastupa odnosno predstavlja na domaćem tržištu, bilo kao ovlašteni zastupnik bilo kao ovlašteni distributer slijedeće renomirane tvrke:
"SAINT-GOBAIN PAM" svjetskog i tržišnog lidera u proizvodnji vodovodnih cijevi, fazonskih komada i armatura izraženih iz nodularnog lijeva, kao i lj-ž kanalske armature.
"KSB" vodećeg svjetskog proizvođača crpki za vodoopskrbu i odvodnju, neprestano orijentiranog na inovacije i poboljšanje svojih proizvoda, kako bi i Vaš život učinili lakšim
"ZAGOŽEN" vodećeg Slovenskog proizvođača revizijskih kanalizacijskih okana, pjeskolova, separatora, septičkih jama, rezervoara za vodu i elektro i telekomunikacijskih okana izraženih iz polietilena. Navedena tvrtka je i jedan od najvećih distributera opreme i materijala za vanjski vodovod i kanalizaciju u Sloveniji i prisutna je na svim najznačajnijim sajmovima i stručnim skupovima u regiji i šire.
"STUMMER EUROWAREN" jedna od vodećih Austrijskih tvrtki iz područja nadogradnje komunalnih vozila s višegodišnjom tradicijom, kvalitetom i prepoznatljivošću na vlastitom kao i na našem tržištu.
"SULO UMWELTTECHNIK" vodećeg Njemačkog proizvođača posuda za prikupljanje komunalnog otpada (kante, kontejneri i ostalo) izraženih iz plastičnih i čeličnih materijala.
"VARGON" d.o.o. cijenjenog domaćeg proizvođača rebrastih kanalizacijskih cijevi i spojeva za oborinsku i fekalnu odvodnju, poduzeće usmjereno stalnom rastu i razvoju, s kontinuiranim napretkom.

Poduzeće također ima uspostavljenu uspješnu dugogodišnju poslovnu suradnju i s nizom poznatih i priznatih domaćih i inozemnih tvrtki, koje ne bi željeli posebno izdvajati da nekog ne bi zaboravili ili da se netko ne bi smatrao manje vrijednim partnerom.